Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

Artikel

Wind Denmark ansætter chefkonsulent

Wind Denmark har den 1. april ansat Michael Madsen som chefkonsulent i teamet for politik, elmarked og analyse. Michael Madsen vil primært arbejde med Power-to-X og bidrage til at udvikle teknologiens enorme potentiale.

Vinden over land og hav i Danmark kan forsyne Danmarks energibehov utallige gange, og Nordsøen er udpeget som et europæisk power house, der kan forsyne store dele af Europa med grøn strøm. Her spiller vindmøller naturligvis den afgørende hovedrolle, mens Power-to-X (PtX) spiller en mindst lige så afgørende birolle, når grøn strøm omdannes til eksempelvis brint.

Den danske satsning på PtX er dog ikke ligefrem klar til at modtage en Bodil for bedste birolle, og det skal Michael Madsen hjælpe med at ændre på.

”PtX har et enormt potentiale, og i Danmark har vi helt oplagte muligheder for at producere og eksportere grønne brændsler via PtX, og det potentiale ser jeg frem til at få forløst,” siger Michael Madsen, der netop har sat sig i stolen hos Wind Denmark, hvor han bliver del af et politisk team på syv.

Michael er uddannet Cand.merc. (Finance and International Business) fra Aarhus Universitet og har tidligere arbejdet som fuldmægtig i Energistyrelsen, hvor han primært beskæftigede sig med rammevilkår for VE (landvind og solceller), herunder samfunds- og selskabsøkonomiske analyser, implementering af EU-direktiver, PPA’er og oprindelsesgarantier, PtX samt egetforbrug. Michael Madsen har desuden arbejdet som elhandler på det nordiske- og europæiske elmarked.

Michael vil til dagligt sidde på Wind Denmark’s kontor i København.

Michael Madsen - til artikel

 

Artikel

Wind Denmark har i det spæde forår ansat to nye medarbejdere. Den ene, Rehni Felding Lund, vil sidde som medlemsadministrator med fokus...

Nyheder direkte i din indbakke?