Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

Artikel

Wind Denmark ansætter medlemsadministrator og chefkonsulent

Wind Denmark har i det spæde forår ansat to nye medarbejdere. Den ene, Rehni Felding Lund, vil sidde som medlemsadministrator med fokus på betjening af vindmølleejerne, samt sidde som økonomisk assistent. Den anden er Morten Yde Petersen, der som chefkonsulent vil sidde i Wind Denmark's team for politik, elmarked og analyse.

Rehni Felding Lund vil til dagligt arbejde ud fra Wind Denmark's kontor i Aarhus, og ser frem til arbejdet med vedvarende energi og medlemsbetjening.

”Jeg er rigtig glad for at komme med på holdet hos Wind Denmark. Vind er en central løsning – og et område Danmark altid har været på forkant med – så jeg føler mig privilegeret over at kunne bidrage fra min stol. Og så glæder jeg mig bare til at komme i god dialog med medlemmerne og lære dem at kende.”

Rehni kommer fra en stilling i ”Fængslet”, som er et museum og en kulturinstitution i Horsens. Her har hun siddet i flere koordinationspositioner.

Morten Yde Petersen er ansat som chefkonsulent i Wind Denmark's team for politik, elmarked og analyse. Det vil navnlig være de mange ændringer på elmarkedet, som Morten Yde Petersen vil arbejde med. Morten er cand.oecon fra Aarhus Universitet, og har både siddet i Finansministeriet som fuldmægtig, og som konsulent i Dansk Energi. I Dansk Energi sad Morten og arbejdede med elmarkedet og elhandlere, erfaring han vil trække på hos Wind Denmark:

”At komme med hos Wind Denmark bliver virkeligt spændende for mig, men også en mulighed for at bruge den viden jeg har fået til at designe et elmarked, der tager højde for den tiltagende mængde vedvarende energi fremadrettet. Jeg glæder mig til at jeg kan jeg kan gøre mit for at forbedre rammerne fremadrettet.”

Morten vil til daglig sidde på Wind Denmark's kontor i København.

Nyheder direkte i din indbakke?