Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

Artikel

Wind Denmark ansætter Torben Pedersen

Wind Denmark har ansat Torben Pedersen som ny virksomhedskonsulent. Torben vil arbejde med servicering af medlemsvirksomheder samt koordinering af forskellige virksomhedsnetværk.

Torben kommer fra en stilling i Thisted Kommune, hvor han blandt andet arbejdede med virksomheder og virksomhedsnetværk.

”Jeg er rigtig glad for at byde Torben velkommen til Wind Denmark. Torben har en masse erfaring med virksomhedsnetværk og kommer derfor til at kunne bidrage i høj grad til vores medlemsvirksomheder og samarbejdspartnere. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet,” siger Jan Hylleberg, adm. direktør for Wind Denmark.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at lære organisationen og de mange medlemmer at kende, og jeg håber, at vi sammen kan skabe endnu mere vækst og udvikling i den danske vindmølleindustri, så det er her hele verden henvender sig, når der skal vælges produkter og samarbejdspartnere, siger Torben Pedersen, virksomhedskonsulent i Wind Denmark.”

Torben Pedersen startede hos Wind Denmark den 6. januar og kan kontaktes på tp@winddenmark.dk og +45 2251 6545.

Torben

Nyheder direkte i din indbakke?