Denne artikel er fra før Green Power Denmark blev dannet og er udgivet af enten Dansk Energi, Dansk Solkraft eller Wind Denmark.

Artikel

Vibrationsspecialist gav KK Wind Solutions kriller i maven

Storleverandøren af elektriske systemer til verdens ledende vindmølleproducenter er atter på opkøb. Denne gang er det danske PCH Engineering, som er specialister i vibrationssystemer og -overvågning, der bliver en del af KK Wind Solutions for bl.a. at styrke sin position på aftermarket.

Tilbage i september 2020 opkøbte KK Wind Solutions succesvirksomheden Gram & Juhl, og nu har KK Group, selskabet bag KK Wind Solutions, atter været på opkøb i den danske leverandørkæde. Denne gang er det vibrationsspecialisten PCH Engineering, der har givet KK Wind Solutions kriller i maven.

PCH Engineering er specialister i vibrationsovervågning af bl.a. tårne, vinger, naceller og gearbokse på vindmøller. Selskabet, som har dansk oprindelse, er grundlagt i 1989 og tæller 25 medarbejdere på hovedkontoret i Danmark samt også tilstedeværelse i Kina.

”Opkøbet vil tilføre et komplementært lag til vores eksisterende digitale produkttilbud, styrke vores kompetencer inden for vibrationsovervågning samtidig med at vi udvider vores muligheder inden for aftermarket-segmentet”, udtaler Chlinton A. Nielsen, CEO i KK Wind Solutions i pressemeddelelsen og fortsætter:

”I takt med at vindmøllerne vokser i størrelse, er der et stigende behov for avancerede sikkerheds-, kontrol- og ydelsessystemer. Vi er overbeviste om, at vores kunder og leverandører vil drage nytte af dette opkøb, hvor vi investerer yderligere i real-time dataovervågning, som vi kobler sammen med tilstandsovervågning og vores digitale produktportefølje, for at tilbyde end-to-end vindmølleteknologi og systemer i verdensklasse.”

PCH Engineering vil fortsætte sin almindelige drift i de kommende måneder, hvorefter selskabet langsomt vil blive integreret ind i KK Wind Solutions.

Nyheder direkte i din indbakke?