EL & TEKNIK '24

EL & TEKNIK ’24: Stærkt program om elektrificering

Med op mod 8.500 gæster og 165 udstillere bliver elfagmessen EL & TEKNIK ’24 et tilløbsstykke og en kærkommen lejlighed til at debattere grøn omstilling og elektrificering i praksis. Green Power Denmark og VELTEK løfter med 2024-programmet den traditionsrige messe til nye højder.

EL & TEKNIK MESSEN

Messen EL & TEKNIK ’24 byder på et spændende program med interesse for elnetselskaber, ladeoperatører, udviklere af intelligente løsninger, varmepumpeleverandører, bygningsejere, industrifolk og mange andre, der tilsammen skaber elektrificeringen af Danmark. Arkivfoto: Alex Tran

Haller, der bobler af liv med 165 udstillere, og et stærkt fagligt program for årets tema, ’Grøn omstilling, elektrificering og investeringer for milliarder’. Elfagmessen EL & TEKNIK ’24 i Odense Congres Center den 14.-16. maj bliver en forårsbegivenhed af de større.

– Hvis man er interesseret i el-tekniske løsninger, så er EL & TEKNIK ’24 stedet at tilbringe nogle timer eller dage. Vi synes, at det er lykkedes at give arrangementet et løft og få skabt et stærkt fagligt og kommercielt mødested for hele elektrificeringen af Danmark, så jeg håber at se rigtig mange af vores medlemmer, siger afdelingschef Anders Mika Dalegaard fra Green Power Denmark.

Vi er ved at færdigpudse programmet, men jeg kan allerede nu love, at vi rammer plet i forhold til de teknisk-politiske emner, der former en betydelig del af den nærmeste fremtid. Vi har at gøre med en tredages minikonference om grøn omstilling.
Anders Mika Dalegaard, afdelingschef i Green Power Denmark

EL & TEKNIK har i mange år – med Dansk Energi og VELTEK som arrangører – været Danmarks største elfagmesse. I 2022 var Dansk Energi lige fusioneret ind i Green Power Denmark, så 2024-messen bliver den første, hvor den nye brancheorganisation for alvor sætter sit præg.

– Jeg er virkelig stolt af, hvordan vi i tæt samarbejde med mange parter er lykkedes med at løfte en bredere dagsorden ind i programmet samtidig med, at vi fastholder de styrker, der ligger i traditionen, siger Anders Mika Dalegaard.

Arrangement
Odense Congress Center

Sæt et kryds i kalenderen når VELTEK og Green Power Denmark endnu engang samler hele branchen under samme tag til EL & TEKNIK’24 i Odense Congress Center

Vægtige debatter på Elektrificeringsscenen

Fagligt Forum byder bl.a. på oplæg fra Sikkerhedsstyrelsen og tekniske seancer i regi af IDA, og på Elektrificeringsscenen (nyhed!) bliver der budt på spændende debatter om den transformation, samfundet er i gang med. 

På åbningsdagen bliver der bl.a. mulighed for at møde forretningsdirektør Allan Andreasen fra ABB og kommerciel direktør Mikael Mikkelsen fra Microsoft samt adm. direktør Jens Fossar Madsen fra netselskaberne Cerius-Radius og teknisk direktør Mikael Sivertsen fra Energi Fyn.    

El & Teknik messe 2018
EL & TEKNIK '24

På og ved ’Elektrificeringsscenen’ på EL & TEKNIK ’24 søger ABB som officiel videnspartner dialog med installatører, elektrikere...

Den 15. maj kan gæsterne på EL & TEKNIK ’24 opleve oplæg fra blandt andre XOLTA og EWII om batterier samt om forsyningssikkerhed i industrien set fra Energinets side samt om Power-to-X.

Infrastruktur til tung transport

På sidstedagen sætter Dansk e-Mobilitet og Intelligent Energi fokus på tung transport – herunder med nyttig viden om infrastruktur (elnet/ladeudstyr) til opladning af lastbiler samt fleksibelt forbrug. På podiet står bl.a. direktør Per Sørensen fra TREFOR El-net, driftsdirektør Michael Mertov fra Peder Olsen og Søn.

– Vi er ved at færdigpudse programmet, men jeg kan allerede nu love, at vi rammer plet i forhold til de teknisk-politiske emner, der former en betydelig del af den nærmeste fremtid. Vi har at gøre med en tredages minikonference om grøn omstilling, siger Anders Mika Dalegaard.

Som sædvanlig på EL & TEKNIK vil udstillere i tre fyldte haller gøre sig umage med at formidle deres produkter og services, så Anders Mika Dalegaard opfordrer alle gæster – også dem, der deltager i ’udenoms-møder’ i regi af Green Power Denmark – til at slå et slag gennem menneskemylderet og lade sig inspirere.

EL & TEKNIK MESSEN 2022
MESSE

Med 8.500 gæster og ca. 170 udstillere bliver elfagmesse i Odense en unik mulighed for at debattere grøn omstilling. Green Power...

800 unge fra hele landet

Stadig pladser i Karriere-Caféen 

Energiselskaber og andre, der ønsker dialog med unge kolleger, har muligheden for at få gode samtaler på en særlig karrierecafé i et loungeområde på EL & TEKNIK ’24 i Odense Congress Center.

Karriere-Caféen er åben tirsdag den 14. maj fra kl. 12-15; altså på dagen hvor 800 studerende bliver kørt i busser fra tekniske skoler for at deltage i Danmarks største elfagmesse.

Karriere-Caféen har stande fra bl.a. NKT, Følsgaard, SG Armaturen, Signify, Niko, Wexøe, Dansk El-Forbund og Titech. 

Kontakt Annette Bull fra Green Power Denmark på ab@greenpowerdenmark.dk, hvis I også vil have en stand i karrierecaféen.

...

Beskæftigelse er et vigtigt emne for alle energivirksomheder. For at skabe dialog med den unge generation sætter EL & TEKNIK ’24 cirka 800 studerende fra tekniske uddannelsesinstitutioner stævne med en særlig studiedag den 14. maj. De unge bliver mødt med oplæg, ligesom de kan ose gennem hallerne og – som noget nyt – samtale med virksomheder i ’Karriere-Caféen’.

– Vi har stadig ledige pladser til virksomheder, der vil bruge nogle timer på dialog med dem, der måske er fremtidens kolleger. Jeg håber, at flere vil være med til at give de unge en fed oplevelse, siger Anders Mika Dalegaard og nævner, at der på messen denne gang bliver oprettet en særlig netværkslounge til uformelle møder.

Investeringsbehov: 475 mia. kr.

Baggrunden for EL & TEKNIK ’24 er, at energisektoren skal investere op mod 475 mia. kr. i grøn omstilling frem til 2030. EL & TEKNIK ’24 i Odense den 14.-16. maj sætter fokus på, hvordan de mange milliarder bedst kan gavne elektrificeringen af Danmark og hvilke forretningsmuligheder de skaber på vej mod et klimaneutralt samfund.

– Vi ser ud til at lykkes med at samle elektrificeringens nøgleaktører og beslutningstagere til en vigtig samtale under ét tag, hvor man samtidig kan se tekniske løsninger fra de mange udstillere. Vi samler mange tusinde besøgende til dialog om elektrificering, klimaløsninger og forretningsmuligheder – det giver unikke muligheder for at dele viden, så jeg kun kan opfordre flest mulig til at deltage, lyder invitationen fra Anders Mika Dalegaard.

EL & TEKNIK ’24 løber over tre dage. Læs mere og hent en gratis billet på elogteknikmessen.dk

Nyheder direkte i din indbakke?